Bussresa till Normandie 14-23 september 2012

Nu är det dags för en ny temaresa, där vi upplever historiens vingslag ända ifrån 1000-talet och fram till 2:a världskrigets omtumlande upplevelser inte minst för Europa. Under några dagar kommer vi att besöka många platser som berör på djupet och där vi får en större förståelse för de uppoffringar många gjorde för att rädda Europa och världen från en tyrann av värsta slag.

Vi kommer även att se många vackra platser och städer på vår väg. Det blir en innehållsrik resa, där vi bl.a. får stifta bekantskap med några av de mest pittoreska småstäder man kan hitta, som t.ex. Honfleur. Denna lilla mysiga stad ligger precis vid Atlantkusten och är ett måste som upplevelse. Vi kommer att besöka Etreatat, den lilla staden med sina osannolika kalkstensklippor som bildat många märkliga formationer.

Förutom allt det vi ska se så blir det också en hel del sång och musik på resan. Vi satsar mycket på gemenskap, trivsel och att skapa en skön atmosfär. Välkommen med på en resa där vi tydligt får känna av historiens vingslag. All info och priser kommer i mitten av oktober.