Motivationstalare

No one can whistle a symphony. It takes an orchestra".

Behövs det ny luft under vingarna i företaget, föreningen, organisationen osv? Ge dina medarbetare ett par timmar med Kjell Lindstedt, motivations-talare som på sitt slagfärdiga, positiva och humoristiska sätt förmedlar ny energi till gruppen. Ett utomordentligt sätt att ge personalen "friskvård" inifrån och ut. Två timmar med ett överraskande fräscht innehåll, där fokus är att få varje enskild person att verkligen känna sig upplyft och få motivation till nya stordåd. Dessutom dyker det alltid upp en och annan överraskning som sätter extra piff på utbildningen. Se till att företaget eller gruppen avancerar framåt genom att boka ett seminarium med Kjell Lindstedt, motivationstalare med många överraskningar.

En av Kjells specialområden är Presentationsteknik. Medryckande och träffsäkert lär han ut enkla hjälpmedel för hur man talar inför en grupp, hur man agerar i ett samtal mellan 2 eller 3 personer. En utbildning som passar in på de flesta, som t.ex. sälj- och servicepersonal, jobbsökande osv. Vill ditt företag/myndighet ha konferens på annat håll i Sverige, utomlands osv. så ordnar Kjell även detta. Ett helheltskoncept som är ganska unikt. Paris och London är två av favoritställena, förutom Tel Aviv, Jerusalem och Eilat. Vi ordnar skräddarsydda temaresor.

I referensmappen finns företag, kommunala musikskolor och andra instanser, kyrkor mm. Hör av dig för ytterligare information. "Om det behövs mera energi och engagemang, vänd dig till Kjell på Avancemang"

Några av mina rubriker är:

Teamwork makes the dream work - Du är en vinnare! - Rätt fokus för avancemang - Att leda, utan leda - Bli vän med din rampfeber - Presentationsteknik i kubik - Att våga vara företagare - Vi har fått en ny chef mm.

 

Min specialitet är säljande personal