Israel

Stor Temaresa Israel okt. 2012

Det blir bara en resa i år, men den blir desto större. Resan kommer att genomföras 9-16 oktober och med ett antal platser 8-19, vilket innebär en skön ledig dag vid Genesarets sjö i början och tre härliga dagar nere i Eilat på slutet. Denna resa görs på uppdrag av och i samarbete med den kristna TV-kanalen Kanal 10 och Kanal 10 Norge

Vi kommer att bli ca. 400-500 personer, där det kommer att finnas olika valmöjligheter när det gäller innehållet. Dels blir det den traditionella temaresan som vi kallar Pilgrimsresan, dels en alternativ temaresa för de som varit i Israel tidigare och vill uppleva nya platser. Det blir även en temaresa med lite mera äventyr.

Bussarna kommer att ha sina egna busskaptener och guider. Vi kommer att ha storsamlingar vid  Genesarets sjö ett par av kvällarna och troligen blir även dopet på denna plats. I Jerusalem blir det en utomhuskonsert i samt en storsamling inomhus en av kvällarna .

Vi får med oss flera mycket välkända artister på denna temaresa, som t.ex. Frank Ådahl, Nenne & Emilia Lindberg, Per Sötorp, Edward John och Synnöve Anenesen. Hela programmet för temaresan hittar du här nedan som en fil och dessutom kommer den att finnas på Kanal 10:s hemsida både i Sverige och Norge. Det här kommer att bli något alldeles extra.

Vi har redan drygt 200 personer som gjort en intresseanmälan. Så låt oss ses i Israel nästa år på denna unika, omfattande och garanterat prisvärda temaresa. 
 

Program för temaresan till Israel (klicka på filen):

Israelresa Sverige 2012   

Israelresa Norge 2012